Nadcházející událost: Přežití v přírodě – RAPID (28.03.2024)

Proč si objednat kurz a proč právě u nás?

1. přes 15 let ladění - po 15 letech pořádání tohoto kurzu jsme obsah a průběh kurzu vyladili takřka k dokonalosti, jsou zde optimálně vyladěny tyto složky: teorie s praxí, manuální aktivity s adrenalinovými aktivitami a nakonec survivalové mini závody, které zvyšují hladinu stresu a simulují tak stres, který provází každý boj o přežití.
2. co si můžete odnést - vyrobíte si vlastní luk od 20 – 40 lb, který si můžete po ukončení kurzu odvést sebou.
3. osobní přístup - děláme to přímo pro Vás, žádné subky, žádní brigádníci. Bude se o Vás starat stálý tým ostřílených instruktorů, kteří se touhle problematikou zabývají už léta.
4. fotky - fotodokumentace z celého kurzu, které posíláme účastníkům kurzu v elektronické podobě.
5. další vzdělávání - kurzy a akce jsou postavený tak, aby nově získané dovednosti jste mohli s námi dále rozvíjet a to jak v Čechách tak i zahraničí. Nabízíme dlouhodobé vzdělávání v této oblastí. Jsme schopni Vám ušít akce přímo na míru dle vašich aktuálních schopností a dovedností.
6. Vždy něco navíc - pro všechny absolventy máme připravené na každý rok 2-3 speciální akce, o kterých se dozvíte na našem facebooku. Dále věrnostní program. Pro každého účastníka kurzu je připraven věrnostní bonus v hodnotě 500,- Kč a to za každy absolvovaný kurz. Bonusy jsou vázány na Váš registrační email. Bonusy se mohou sčítat.

7. soukromý pozemek - kurz se odehrává na soukromém pozemku. Provozujeme kurzy legálně.